Një mekanik dhe familja e tij i bashkohen autobotëve teksa janë shënjestruar nga një gjahtar që vjen nga një botë tjetër.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.2/10

Shiko Shkarko

Firedrive

Shkarko Direkt

Sockshare

Shkarko Direkt 1

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecoud

Videoweed

NosUpload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Depositfiles

Vidbull

Promptfile

Vidspot