Tomi dhe Xherri po kalojnë një ditë relaksuese në plazh deri sa arrijnë Xhoni Kuest, Haxhi dhe Bandit. Ata duhet të ndalojnë një ushtri me maçokë të këqinj, që këta të fundit të mos vjedhin shpikjen më të re të doktor Kuestit.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.8/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Uptobox

Novamov

Ezfile

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Vidbull

Promptfile

Vidspot