Një grabitës varresh dhe një luftëtar duhet të ndalojnë një mbretëreshë antike e cila do të shkatërrojë botën.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:4.6/10

Shiko Shkarko

Estream

Upfile

Vitzi

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload