Tre miq zbulojnë një makineri misterioze që bën fotografi 24 orë në të ardhmen dhe vendosin ta përdorin për përfitime personale, deri sa fillojnë të shfaqen imazhe shqetësuese dhe të rrezikshme.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.4/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot