Një avokat mbrojtës i çështjeve penale has vështirësi me një çështje vrasjeje që nuk është aq e lehtë saç duket, ndërkohë që lufton kundër vesit të pijes. Historia shkon përtej jetës së atyre që lidhen direkt me çështjen dhe hedh dritë mbi botën e tmerrshme të trafikimit të qenieve njerëzore në Shtetet e Bashkuara.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 4.1/10

Shiko Shkarko

Firedrive

Shkarko Direkt

Sockshare

Shkarko Direkt 1

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

NosUpload

NowVideo

Uploaded

Vidto

Depositfiles

Vidbull

Promptfile

Vidspot