Historitë e dashurisë së tre çifteve në tre qytete të ndryshme: Romë, Paris dhe Nju Jork.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.4/10

Shiko Shkarko

Firedrive

Shkarko Direkt 1

Sockshare

Shkarko Direkt 2

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecoud

Videoweed

NosUpload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Depositfiles

Vidbull

Promptfile

Vidspot