“Filmi është i frymëzuar nga ngjarjet e vërteta të Betejës së Galipolit, në Turqi, gjatë Luftës së Parë Botërore”.

“Pas vdekjes të së shoqes, një fermer australian nis një udhëtim të gjatë për në Turqi, në kërkim të së vërtetës për fatin e tre djemve e tij që ishin raportuar si të humbur në luftë. Dhe atje njihet edhe me një grua të bukur turke. Frymëzuar nga shpresa e fortë dhe me ndihmën e një oficeri turk, Konori fillon të gjejë gjurmët e tyre”.

 

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 8.0/10

t

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

MovShare

ClickUp

Played

oBoom

Novamov

Filecloud

Videoweed

Hugefiles

Nowvideo

dlFree

Vidto

Filepup

Vidbull

Vodlocker

Vidspot