Një i huaj vjen në një fshat të vogël dhe shpejt pas kësaj fillon të përhapet një sëmundje e mistershme. Një polic përfshihet në këtë incident dhe detyrohet të zgjidhë misterin në mënyrë që të shpëtojë vajzën e tij.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.6/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

iDOWatch

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upfile