Eduart lë Bellën pas një sulmi që gati ia morri jetën saj, dhe në depresion ajo bie në një tjetër lidhje paranormale me njeriun-ujk Jacob Black.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:4.6/10

Shiko Shkarko

Vidto

ClicknUpload

Netu

Uploadx

Vidbull

Openload

Openload

Upfile

Streame

1Fichier

VideoMega

Uptobox