Një histori e përqendruar në konfliktin e Ushtrisë së çlirimit të njerëzve dhe një bande në Kinën verilindore gjatë Revolucionit kinez.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.7/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Movreel

Novamov

Uptobox

Videoweed

Ezfile

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot