Një djalë dhe një vajze adoleshente që nuk e durojnë njëri-tjetrin duhet të marrin pjese ne një konkurs për të fituar një makine.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.2/10

Shiko Shkarko

Estream

Uploadx

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload