Kur një pirat djallëzor mbi det vjedh formulën sekrete të Krabi Patit, Bob Sfungjeri dhe armiku i tij Plankton formojnë një skuadër që ta marrin përsëri.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.3/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Movreel

Novamov

Uptobox

Videoweed

Ezfile

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot