Një familje, gjatë dimrit, shkon në një hotel të izoluar ku një prezencë shpirtërore dhe e keqe ndikon që babai të bëhet i dhunshëm, ndërsa djali i tij telepatik shikon parashikime tmerruese nga e kaluara dhe për të ardhmen.

YouTube-logo-full_color

 The Walking Dead (2010) on IMDb

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Novamov

Uptobox

Videoweed

Ezfile

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot