Që prej ardhjes së tij në fron, mbretëria e Mathajusit ka rënë. Tani një vrasës me pagesë, ai duhet ta mbrojë mbretërinë nga një tiran i keq dhe luftëtarët e tij hije për të rimarr lavdinë e dikurshme.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:3.6/10

Shiko Shkarko

Vidto

ClicknUpload

Netu

Uploadx

Vid.ag

Openload

Openload

Upfile

Streame

1Fichier

VideoMega

Uptobox