Një ekip gazetarësh ndjekin një burrë ndërkohë që ai udhëton në një vend të panjohur, për të gjetur motrën e tij. Sapo hyjnë në “Famullinë e Edenit” dhe takojnë liderin e komunitetit, bëhet gjithçka e kuptueshme që kjo parajsë, mund të mos jetë ashtu siç duket.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.1/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt 1

V1 Player

Shkarko Direkt 2

Played

Movreel

Novamov

Uptobox

Videoweed

Filecloud

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot