Majkëll King, një njeri që nuk besonte as në Zot dhe as në djall, i shtyrë nga vdekja e papritur e gruas së tij, vendos të bëj një dokumentar për gjërat e mbinatyrshme dhe e vendos veten në qendër të këtij eksperimenti. Ai do të bëjë gjithçka vetëm për të marrë një provë fizike që tregon se Zoti apo djalli ekzistojnë.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.9/10

Shiko Shkarko

Firedrive

Shkarko Direkt 1

Sockshare

Shkarko Direkt 2

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecoud

Videoweed

NosUpload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Depositfiles

Vidbull

Promptfile

Vidspot