Në një të ardhme jo shumë të largët, shoqëria kontrollohet nga Shteti i fuqishëm dhe diktatori i njohur si Drejtori. Kondor punon si një vrasës me pagesë për Shtetin, por ribashkimi me dikë që ai kujtonte si kishte vdekure detyron të konsiderojë se kush janë në të vërtetë armiqtë e tij.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:3.3/10

Shiko Shkarko

Estream

Upfile

Vidlox

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload