Historia e Elishkës dhe vajzës së saj, që fillojnë një jetë të re në një shtëpi të largët me ‘babain e larguar për punë’, siç thotë mamaja. Pasi zbulohet gënjeshtra, marrëdhënia e tyre fillon të zbehet. Në atë kohë, Shtriga mititke e Mesditës fillon të materializohet. Ajo po afrohet shumë dhe lind pyetja: është i vërtetë rreziku apo është gjithçka në mendjen e shkërmoqur të nënës?
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.1/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

iDoWatch

Uptobox

TheVideo

1Fichier