20 vite pasi zhduket në Shkretëtirën Stuhia, Aron kthehet në shtëpi në rrethana misterioze, I pa-plakur që nga zhdukja e tij, dhe duhet të rregullojë marrëdhëniet me njerëzit e tij të dashur para se një ndodhi e afërt të kthehet në një ekzistencë të errët të një bote tjetër.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 4.1/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Uptobox

Novamov

Ezfile

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Vidbull

Promptfile

Vidspot