Ndërtimi i minierave kërkon shumë punë dhe mashtrime. Ky film e tregon qartë se çfarë duhet bërë për të hapur një minierë në shtetin e Finlandës.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.1/10

Shiko Shkarko

Estream

Uploadx

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload