Tomasi dërgohet në një komunitet djemsh pasi i fshihet kujtesa, dhe së shpejti mëson se të gjithë janë të bllokuar në një labirint në të cilin ai duhet të bashkohet me vrapuesit; në mënyrë që të ketë një mundësi për tu arratisur.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 7.3/10

Shiko Shkarko

Firedrive (Nuk punon)

Shkarko Direkt 1

Sockshare (Nuk punon)

Shkarko Direkt 2

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Depositfiles

Vidbull

Promptfile

Vidspot