Kur një i huaj, Tadeus, gjendet i plagosur rëndë në afërsi të fshatit, minatori Li Kang dhe gruaja e tij Ah Ni i ofrojnë atij strehim. Pas shërimit të tij, ai ngulitet në një konflikt ku keqbërësit Mjeshtri Ho i klanit të poshtër “Brumbull” dhe Lordi i tmerrshëm Pai, skllavërojnë banorët e fshatit.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: -/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot