Një festë lamtumire për Profesor Xhon Oldman papritur shndërrohet në një pyetësor,pasi akademiku i dalë në pension u rrëfen kolegëve të tij se ai nuk plaket kurrë dhe ka udhëtuar në tokë për rreth 14000 vite.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:8.0/10

Shiko Shkarko

Vidto

Shkarko Direkt

Netu

Uploadx

Vid.ag

Openload

Openload

Upfile

Stream

1Fichier

VideoMega

Uptobox