Një tregim epik, gjithëpërfshirës dhe i gozhduar në një dashuri të pamundur dhe të vendosur në dy periudha kohore dhe në dy kontinente.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.0/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot