Viktor Karpa është një ish-mafioz rus, i cili është zhvendosur në Finlandë dhe ka krijuar familjen e tij. Gjithçka do të shkojë keq kur Presidentja e re ruse do të bëjë një vizitë në Finlandë dhe atij i duhet që të ndalojë një komplot, i cili synon vrasjen e Presidentes.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.1/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

VideoMega

1Fichier