Një rojëtar fari dhe e gruaja e tij që jetojnë në bregun perëndimor të Australisë rrisin një fëmijë që gjejnë në një barkë të sjellë nga deti.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.2/10

Shiko Shkarko

Estream

Upfile

Vidlox

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload