” Jeta e David Gejl ” : Një burrë kundër dënimit me vdekje akuzohet për vrasjen e një mikeshe aktiviste dhe dërgohet në qelinë e vdekjes.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.5/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

TheVideo

1Fichier