Një vajzë që do të bëhet aktore dhe i dashuri i saj novelist ilustrojnë luftën dhe dekonstruksionin e marrëdhënies së tyre dashurore.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.2/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Ezfile

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Vidbull

Promptfile

Vidspot