Këlyshi njerëzor, Mogli largohet nga xhungla pas një këcënimi nga tigri Shir Kan. I shoqëruar nga pantera Bagira dhe ariu Balu, Mogli nis një udhëtim të zbulimit të vetvetes edhe pse ai përballet me krijesa që nuk kanë interesa të përbashkëta.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.8/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

VideoMega

1Fichier