Avokati i madh i qytetit, Henk Palmer, kthehet në shtëpinë e tij të fëmijërisë ku babai i tij, gjykatësi i qytetit, dyshohet për vrasje. Henku vendos të zbulojë të vërtetën, dhe gjatë rrugës, rilidhet me familjen e tij.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 7.5/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt 1

V1 Player

Shkarko Direkt 2

Played

Movreel

Novamov

Uptobox

Videoweed

Filecloud

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot