Ndërsa pranon një ftesë për darkë në ish-shtëpinë e tij, një burrë mendon se ish-gruaja e tij dhe burri i saj i ri kanë qëllime të liga për mysafirët e tyre.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.7/10

Shiko Shkarko

Vidto

ClicknUpload

Netu

Uploadx

Vid.ag

Openload

Openload

Upfile

Streame

1Fichier

VideoMega

Uptobox