Historia e vërtetë e një te infiltruari në trafikimin dhe pastrimin e parave nga karteli i drogës së Pablo Eskobarit.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.2/10

Shiko Shkarko

Estream

Uploadx

Watchers

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload