Katnis Everdin ndodhet në qarkun 13 pasi shkatërroi Lojërat përgjithmonë. Nën sundimin e presidentes Koin dhe këshillën e miqve të saj, Katnis hap krahët e saj për të shpëtuar Pitan dhe një komb të frymëzuar nga kurajo e saj.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 7.1/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot