Bazuar në ngjarje të vërteta, alpinisti i famshëm, Hongil, niset me një mision në Everest për të tërhequr trupin e pajetë të kolegut të tij të ri alpinist dhe përballet me sfidën më të madhe të jetës së tij.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.0/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

VideoMega

1Fichier