Një hajdute punësohet si një shërbëtore për një vajzë të pasur dhe ajo është pjesë e një komploti për të përfituar pasurinë e saj.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:8.1/10

Shiko Shkarko

Estream

Upfile

Vidlox

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload