Një përshtatje e romanit të autorit F. Scott Fitzgerald, ku Nik Karauej nga Perëndimi i Mesme joshet nga bota luksoze e komshiut të tij, Xhej Gatsbi. Megjithatë, shumë shpejt, Karauej do të shohë përtej të çarave të ekzistencës neoborgjeze të Gatsbit, ku fiksimi, çmenduria dhe tragjedia presin.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.3/10

Shiko Shkarko

Vito

Shkarko Direkt

Netu

Uploadx

Azcloud

Openload

Openload

Upfile

Stream

1Fichier

VideoMega

Uptobox