Një barist ngatërrohet në një vrasje të mistershme, në të cilën është përfshirë edhe një grua e dëshpëruar, një shpërndarës droge që nuk gjendet gjëkundi, si dhe një pasardhës i një firme të fuqishme investitimesh.
Trailer: Youtube Vlerësimi sipas IMDb: 5.4/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Oboom

Played

ClickNup

Filehoot

Filecloud

Userfiles

Uplea

Vodlocker

Hugefiles

Vidto

Filepup

Vidbull

Flash-x

Vidspot