“Zemërimi i një burri të durueshëm” : Një burrë i cili humbi gruan gjatë një grabitje të egër në një dyqan bizhuterish, me qetësi planifikon të gjejë dhe të hakmerret kundër grabitësve përgjegjës ndërkohë që zemërimi i tij rritet gjithmonë e më shumë.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.2/10

Shiko Shkarko

Estream

Upfile

Vidlox

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload