Një grua shkon në Pyllin japonez të Vetëvrasjes për të gjetur motrën e saj binjake dhe gjatë rrugëtimit përballet me lemeri të mbinatyrshme…

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:5.0/10

Shiko Shkarko

Vidto

Shkarko Direkt

Netu

Uploadx

Azcloud

Openload

Openload

Upfile

Stream

1Fichier

VideoMega

Uptobox