Kur gazetarja e re dhe e suksesshme Xhemi zbulon se motra e saj ka vdekur në rrethana vdekjeprurëse, ajo udhëton në Singapor për të zbuluar të vërtetën. Ajo atje duhet të përballet me një djall i cili përdor teknologjinë e fundit për të përmbushur një profeci antike…
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:3.6/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

iDoWatch

1Fichier