Një grua, pas transplantit të kornesë së syrit, së bashku me shikim fiton edhe një dhunti që e kishte dhuruesi i saj, dhuntinë për të parë të vdekurit dhe të parashikojë vdekjen.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.4/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Ezfile

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot