Një burrë mendon se e ka lënë pas të shkuarën e tij të mistershme dhe ka nisur një jetë të re dhe të qetë. Por, kur njihet me një vajzë të re nën kontrollin e gangsterëve të dhunshëm rusë, s’mund të qëndrojë pasiv, duhet ta ndimojë.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 7.4/10

Shiko Shkarko

Firedrive (Nuk punon)

Shkarko Direkt 1

Sockshare (Nuk punon)

Shkarko Direkt 2

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Depositfiles

Vidbull

Promptfile

Vidspot