Komedi romantike që fokusohet te një aktore, e cila merr pjesë në adaptimin televiziv të një novele erotike best-seller dhe impakti që ky rol do të ketë për të dashurin e saj mallist, që nuk ka zgjidhje tjetër përveçse të pranojë zgjedhjen e të dashurës.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.4/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot