Një luftëtar barbar i shpëton skllevërisë dhe i vihet pas ish pronari i tij, ndërsa ai përpiqet të kthehet në vendin e tij.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.3/10

Shiko Shkarko

Estream

Upfile

Vidlox

Uptobox

Vidto

ClicknUpload

 TheVideo.Me

  Upload