Treguar nga prespektiva e femrës, vjen historia e një çifti që mundohen të gjejnë jetën dhe dashurinë e dikurshme që venitet pas një fatkeqësie në familjen e tyre.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 7.4/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt 1

V1 Player

Shkarko Direkt 2

Played

Movreel

Novamov

Uptobox

Videoweed

Filecloud

Nowvideo

Nosupload

Vidto

Uploaded

Vidbull

Promptfile

Vidspot