Kur vajza të reja fillojnë të zhduken në një kult fetar, ndjekësit e vjetër i tremben një profecie të vjetër, kurse anëtarët e rinj dyshojnë se të vjetërit po abuzojnë me to dhe po i vrasin.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 4.8/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Ezfile

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot