Pasi i gjithë fisi i tij zhduket nga një kasaphanë për shkak të një veprimi tradhtie, Hongi, djali adoleshent i kryetarit të fisit duhet të marrë hak për vdekjen e babait të tij për të sjellë paqen dhe nderin shpirtrave të të dashurve të tij. Shpresa e vetme e Hongit është të kalojë përmes tokës së të vdekurve dhe të krijojë aleancë me një luftëtar misterioz dhe të pamëshirshëm i cili ka drejtuar këtë tokë prej vitesh.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.7/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot