Xhek Hall një meteorologë gjen veten të humbur kur duhet të bëjë një udhëtim, për ta shpëtuar djalin e ti nga një stuhi e cila ka kapluar Amerikë dhe Botën.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 6.4/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

Played

Oboom

Filehoot

Uptobox

Vodlocker

Uplea

Userfiles

Hugefiles

Vidto

1Fichier

Megavideo

VideoMega

Vidup