Historia tregon një njeri i cili kthehet në shtëpi për të zbuluar një sekret të gjatë te varrosur familjar, si dhe përpjekjet e të cilit për ti vënë gjërat ne vendin e duhur kërcënojnë jetët e atyre që ai la kur u largua vite më pare nga shtepia.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.8/10

Shiko Shkarko

Estream

Uptobox

Vidlox

Uploadion

Vidto

ClicknUpload

 Openload

  Upload