8 vite pas anarkisë së Xhokerit, kalorësi i zi do të detyrohet të kthehet si ai i dikurshmi për të mbrojtur qytetin e Gotamit nga mercenari dhe terroristi famëkeq, Bejn, me ndihmën e një personazhi enigmatik që quajtur Gruaja Mace.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 8.5/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Ezfile

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot